Afslutning af fibernet

Kære alle naboer

Fibernetprojektet er i den afsluttende fase. Medlemmer fra bestyrelsen har torsdag i uge 38 haft en gennemgang af vores område sammen med TDC og CR Electric. Vi har generelt kigget på området, for om det er efterladt i pæn stand, og også nærmere gennemgået området foran de husstande, som specifikt har henvendt sig til bestyrelsen, CR Electric eller TDC.
Enkelte hustande får i uge 39 et ekstra besøg, for at rette de sidste ting som, der under gennemgangen kunne konstateres, ikke var udbedret korrekt.

Vi har efter bedste evne under gennemgangen kigget så meget som muligt igennem. Det kan dog ikke undgås, at en skæv flise el.lign. er overset. Der er naturligvis ingen, der vil løbe fra ansvaret for en ordentlig genetablering, men vi vil også gerne opfordre til, at man hjælper grundejerforeningen og sine naboer ved selv at rette en enkelt flise eller to, hvis det er muligt 🙂

Der er desuden planlagt en 1 års gennemgang i september 2024. Det kan eks.vis være for fliser, der har sat sig forkert osv.

“Hvornår er der internet?” Der er teknisk set ‘hul igennem’ fiberforbindelsen nu, således at man kan bestille internet via fiber. MEN det er dog forskelligt hvilke udbydere der er klar. TDC/Yousee melder selv, at de er klar omkring oktober, men mindre udbydere kan være hurtigere klar. Man skal rette henvendelse til de enkelte internetudbydere såfremt man vil vide, om de kan levere internet i vores område. Man kan på mange udbyderes hjemmeside indtaste sin adresse for at se, om man kan få fiberinternet. Grundejerforeningen har ingen fællesaftale om internet hos Yousee eller andre udbydere.

Vi håber at alle er tilfredse med resultatet indtil videre og bliver glade for (forhåbentligt) mere stabilt internet end hvad der lyder til at være tilfældet 🙂

Vi ser etableringen af fiber som en fornem gave, set i lyset af at hverken grundejerforeningen eller beboerne har skulle betale noget for etableringen.

Mvh Bestyrelsen