FM Radio/TV

FM radio
For dem der ikke har opdaget det, så har YouSee pr. 1/1-2017 slukket for det gamle FM net. Radio kan fremover høres på DAB radio, telefon, tablet m.m.

TV
Bestyrelsen har indgået ny kontrakt med YouSee.
Kontrakten giver nye muligheder i 2017. Nogle kan allerede nu få glæde af den nye kontrakt.
Man kan allerede nu leje den nye boks hos YouSee for 30 kr. pr. måned. Dem der allerede har den nye boks, bliver reguleret tilbage til d. 1. december 2016.
Hvis man ønsker at leje en boks skal man kontakte YouSee.
Vores anlæg vil blive bygget om. Dette står YouSee for, og de betaler også for ombygningen.

Når ombygningen er færdig, vil:
Alle betale for grundpakken til foreningen. Grundpakken koster 164,91 kr. pr. måned
Det vil være muligt at vælge imellem Grund-/Mellem-/Fuld- og Blandselv pakke.
Alle kunne få internet med hastigheder op til 1000mbit.
Det også blive muligt at melde sig ud af antenneforeningen.

Når vi har fået datoerne for ombygningsplanerne, vil der kommer flere informationer og YouSee vil også sende informationerne ud, om hvilke muligheder der er og priserne på de forskellige pakker.

Hvis man ønsker at udmelde sig fra antenneforeningen, skal man kontakte vores kasserer Jacob Kort, kasserer@baunebakken.dk. Udmeldelse skal ske til kassereren senest pr. 1/3, 1/6, 1/9 og 1/12 med virkning fra det efterfølgende kvartal. Dog skal man være opmærksom på at ved efterfølgende tilmelding til antenneforeningen, vil der være et administrationsgebyr til foreningen og til YouSee. Hvis man udmelder sig inden ombygningen, vil der yderligere bliver opkrævet for den manuelle lukning fra YouSee.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen