YOUSEE fibernet

Vi har, hvilket bestyrelsen sjældent gør, sat en servicemeddelelse på Facebook. Det har vi fordi, TDC har henvendt sig til os, om vi kan være behjælpelig med at bringe budskabet, at Fibernet startes op nu.

 

TDC påbegynder installation af fiber til G/F Baunebakken.

 

I bedes venligst tjekke jeres postkasser.

I dag den 27. april 2023 og de næste dage, bliver der omdelt et kort (i beboerens private postkasser), om hvornår teknikerne kommer på besøg hos den enkelte husstand.

Teknikeren skal sætte en boks op, så dit hus er klar til Fibernet, når det bliver tilbudt.  Husk det er frivilligt, men tager du ikke imod tilbuddet nu, er det en løsning du selv må betale for, når du ønsker Fibernet.

Installationen af bokse begynder på tirsdag den 2. maj 20023 på Allingevej og bevæger sig herfra nordpå også over mod Skråkær m.fl.

Passer tidspunktet ikke den enkelte, kan tiden bookes om, eller ønsker man ikke fiber, så bedes I hurtigst muligt kontakte CR Electric på følgende tlf. 2459 5511 for en ny tid eller afmelding.

De kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 8 og kl. 15.

Selve gravearbejdet forventes pt. at starte i uge 20.

CR Electric starter på installationer på tirsdag d. 2. maj på Allingevej.

Planen er så, at de bevæger sig herefter op til Grundkær, Drivkær, Engkær og Bredkær. Herefter bevæger de sig over på Skråkær, Stendam og Klardam. Vi har ikke nogen tidsplan, fordi der er mange rør/ledninger mm i jorden, der skal tages højde for.

Vi sagde på generalforsamlingen, at hver enkelt husstand ville blive ringet op af CR Electric, for at aftale besøg ang. opsætning af boks, men pga. at vi er en Grundejerforening, så er spillereglerne anderledes i forhold til GDPR-lovgivningen. Det er hver enkelt husejer, som skal henvende sig til CR Electric og ikke omvendt. Du skal KUN henvende dig, hvis i har ændringer til den seddel der ligger i din postkasse.

Spred gerne budskabet, til dem der ikke er på Facebook eller Internettet. Tak